marime text:

Baiat de 17 ani, violat sub amenintarea cutitului, de prietenul de pahar!

Experienta terifianta pentru un baiat de 17 ani, din judetul Bacau. Adolescentul a fost violat de un consatean in varsta de 19 ani. Totul s-a petrecut sub amenintarea cutitului, povesteste victima care este acum in stare de soc.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima si agresorul ei erau buni amici si s-au cinstit impreuna la un bar. Noaptea, cand s-au intors spre casa,
baiatul de 19 si i-a pus un cutit la gat prietenului sau, pe care l-a tarat intr-o gospodarie.

Oamenii din sat spun ca baiatul de 19 ani are o fire foarte violenta. De altfel, era deja in atentia politistilor, dupa ce l-a batut crunt pe un barbat iarna trecuta. Acum, dupa ce l-a agresat pe adolescentul de 17 ani, s-a intors acasa, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic grav. Cu cateva clipe inainte insa, mama lui l-a zarit prin curte pe adolescentul agresat si acesta a apucat doar sa-i spuna ca fiul ei l-a talharit. Speriata, femeia a chemat Politia ca sa lamureasca intamplarea.

"I-a pus cutitul la gat pe deal si i-a spus sa-l urmeze. Baiatul e stresat si suparat. Ii e rusine de ce s-a intamplat. Noi vrem va legea sa-si spuna cuvantul, ca daca nu era al meu era al altuia", spune mama baiatului violat. Suspectul a fost retinut imediat de politisti. "A spus ca-i pare rau si ca regreta", afirma mama lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu