marime text:

Viol in cimitir! O tanara a fost batjocorita pe o piatra de mormant!

Lespedea unui mormant a fost locul in care o femeie de 31 de ani, din judetul Galati, si-a trait cel mai negru cosmar. Un individ a atacat-o in cimtir, a lovit-o si a batjocorit-o, iar la final, de parca nu ii facuse destul de mult rau, i-a furat si telefonul mobil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata a simtit ca este urmarita pe drumul spre casa. Era aproape ora 22.00 si aleea era slab luminata. A grabit pasul, dar barbatul a ajuns-o din urma, a lovit-o si a tarat-o pana in cimitir.

Agresorul a fost arestat la scurt timp dupa comiterea faptei. Tanara a mers la politie si a povestit totul. A spus ca stie cine a batjocorit-o, pentru ca este un baiat din comuna. Oamenii legii au aflat ca are 23 de ani si este recidivist, dar pana acum, a mai fost condamnat doar pentru furt.

Anchetatorii l-au gasit la barul din localitate si l-au dus la audieri. Nu a negat nimic din ceea ce a facut si va raspunde acum in fata legii, pentru viol si talharie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu