marime text:

Viol cu nabadai! Nepotul violator de 17 ani, iertat de doua ori de matusa de 77

Dupa o noapte incinsa, un tanar de 17 ani din Gorj a ajuns la racoare, in arestul politiei. Matusa lui, ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani, l-a reclamat pentru viol. Dar nenorocirea n-a durat mult, pentru ca femeia l-a iertat. A spus ca n-ar vrea sa-i strice viitorul. La ancheta a scapat ca nu-i prima data cand are de-a face cu nepotul, dar atunci a tacut malc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a intrat in casa matusii sale, tanarul era atat de beat incat nu isi mai aduce aminte daca a profitat sau nu de ea. Le-a spus politistilor ca batrana i-a deschis usa in puterea noptii, dar atat si nimic mai mult.

A fost contrazis de matusa lui, care a spus ca a fost fortata de imprejurari sa ii cedeze nepotului. Victoria Enea: "M-am dezbracat singura, ca altfel a zis ca ma omora... N-am tipat. Unde sa tip, ca eu n-am pe nimenea. Tipam degeaba... N-a gasit o fata... Eram eu mai buna."

Baiatul si-a petrecut o noapte in arest, dar vineri dimineata a avut surpriza sa se vada eliberat. Matusii i se facuse mila de el. Femeia le-a spus politistilor ca nu vrea sa strice viitorul nepotului si ca oricum baiatul va fi pedepsit exemplar de rude. In treacat, batranica le-a spus politistilor ca, in urma cu un an, nepotul a mai abuzat o data de ea, insa atunci nu a depus plangere pentru ca nu a vrut sa-l faca de ras.

Victoria Enea: "Lasa mama, sa-l iertam ca nu-l duce mintea. N-are nici 20 de ani, ce sa-i faci? A facut prostii cu mine si anul trecut, dar n-am spus ca mi-a fost rusine."

Intamplarea le-a dat apa la moara vecinilor care, au inceput sa susoteasca pe la colturi. Constantin Bobina, vecin: "Las-o
domnule ca e o femeie amarata. Se cearta cu femeile de aici pe gagii. La varsta ei e mai rea ca una de 20 de ani
."

In aceste conditii, politistii nu il pot acuza pe tanar de viol. Ar putea sa-l cerceteze cel mult pentru violare de domiciliu, o infractiune pentru care ar putea scapa doar cu o amenda penala.

In cele din urma, tanarul se va intoarce acasa, unde dupa spusele femeii, va da socoteala in fata rudelor sale.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu