marime text:

Vinerea Patimilor pentru 200 de marinari romani - pleaca la razboi in Libia!

Vineri seara, fregata "Regele Ferdinand" va ridica ancora cu destinatia Marea Mediterana, unde va intra in componenta fortei NATO, implicata in conflictul din Libia. La bordul navei sunt peste 200 de marinari romani pregatiti pentru un voiaj de aproximativ 3 luni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Plecarea Fregatei "Regele Ferdinand" in misiunea internationala NATO din Libia a fost decisa de CSAT

Marinarii romani vor fi implicati in operatiuni de blocare a oricarei nave suspecte aflata in dreptul coastelor Libiei, dar vor veghea si la respectarea embargoului impus de NATO

La bordul fregatei se vor afla 205 militari si doi ofiteri de stat major din fortele navale.

Costul misiunii a fost estimat la 4,5 milioane de euro, pentru o perioada de trei luni, bai care vor iesi din  bugetul Ministerului Apararii Nationale.

Armamentul navei este alcatuit dintr-un tun super-rapid de 76 mm , instalatii de lansare torpile, sistem de comanda asistat de calculator, instalatii de bruiaj pasiv, sisteme de lupta electronica si noua sisteme radar.

La ceremonia de plecare din Portul Constanta sunt asteptati sa participe presedintele Traian Basescu si ministrul Apararii Gabriel Oprea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu