marime text:

Vinerea neagra in Moldova - doi barbati s-au spanzurat in Iasi si Suceava

Un barbat de 57 de ani si-a socat rudele cand si-a pus vineri seara capat zilelor. Omul, spun cei care il cunosteau, nu avea niciun motiv de suparare. Se pare insa ca a suportat greu faptul ca si-a pierdut slujba in urma cu doi ani, iar sotia statea mai mult in Italia ca sa aiba grija de nepoti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul locuia acum cu una dintre fiice, cea care a l-a si gasit aseara fara suflare in baie. Din pacate medicii chemati in ajutor nu l-au mai putut salva pe om.

Faptul ca nu-si mai gasea de lucru, iar sotia era departe, l-a coplesit pe barbat, cred politistii, mai ales ca nu sunt suspiciuni de omor.

Si la Suceava, un barbat de 60 de ani a fost gasit mort in padurea Zamca. Un localnic venit sa culeaga urzici a facut macabra descoperire. Rudele sinucigasului spun ca a el disparut de joi de acasa. Sotia omului era bolnava la pat, iar el era singurul ei sprijin. Greutatea bolii l-a macinat psihic pe barbat si l-a impins se pare catre gestul extrem.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu