marime text:

VIDEO: Noua "maimuta" pe aparatul taximetristilor - vezi cum poti fi furat la kilometru

Cam care sunt sansele sa prinzi pretul corect pentru o cursa de taxi? Depinde de firma, dar si de noroc. Toti mai multi taximetristi apeleaza la trucuri pentru a taxa in plus.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Taximetristii au descoperit un nou mod de a produce un tarif mai mare pentru o cursa. Aparatele sunt modificate astfel incat sa taxeze mai mult, chiar si fara actiuni din exterior. Te poti trezi la finalul drumul ca numarul de kilometri de pe aparat e mult mai mare decat cel inregistrat pe bordul masinii.

Nici celebra "maimuta" n-a disparut din arsenalul taximetristilor, care au mai fost surprinsi de politisti in timp ce negociau tariful direct cu clientul, cand refuzau sa dea drumul la aparat sau cand nu eliberau bonul fiscal.

Pentru a evita situatii neplacute, Brigada Rutiera recomanda tuturor celor care vor sa utilizeze un taximetru sa solicite doar vehicule autorizate, preferabil prin efectuarea unei comenzi la un dispecerat taxi, sa se informeze atent asupra tarifelor afisate, sa solicite neaparat bonul fiscal la finalul cursei, document in baza caruia se pot depune eventualele reclamatii referitoare la calitatea serviciului sau comportamentul soferului si nu in ultimul rand evitati masinile cu defectiuni vizibile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu