marime text:

Viceprimarul executat in Harghita si-a chemat un prieten in ajutor, inainte sa fie impuscat!

Este zi de doliu in comuna Joseni, din judetul Harghita, unde viceprimarul a fost impuscat mortal vineri seara. Marti, trupul lui va fi depus la capela din localitate, iar apropiatii isi vor putea lua ramas bun. Deocamdata, ancheta stagneaza, iar criminalistii nu au reusit sa aresteze vreun suspect.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Perimetrul cabanei unde a fost impuscat Csala Zsolt este pazit in continuare de politisti si jandarmi, care vor sa se asigure ca nicio proba importanta pentru mersul anchetei nu va fi distrusa.

Se pare ca inainte de a muri, viceprimarul ar fi vorbit la telefon cu un prieten apropiat, care il si ajutase sa descarce niste puieti la cabana. La putin timp dupa ce s-au despartit, l-a sunat si i-a spus sa se intoarca, pentru ca are probleme. Cand omul a ajuns insa, viceprimarul era deja mort.

Surse din randul anchetatorilor cred ca moartea lui are legatura cu mafia lemnului din zona. Csala Zsolt era casatorit si avea doi copii, care il vor conduce maine la groapa

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu