marime text:

Viceprimarul din Joseni, EXECUTAT in casa de vacanta! Mafia lemnului, in spatele asasinatului?

Crima oribila in Harghita. Viceprimarul din Joseni a fost executat cu o arma de foc. Csala Zsolt a fost atacat in cabana lui de vacanta, iar asasinul a tras de la mica distanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii iau in calcul o ipoteza periculoasa. Ei banuiesc ca in  spatele omorului s-ar afla cei din mafia lemnului. Localitatea Joseni este vestita pentru scandalurile legate de retrocedari si taieri ilegale de padure.

Viceprimarul era singur la casa lui de vacanta de langa Joseni, unde mergea des, spun apropiatii. Vineri seara, cativa turisti aflati la o pensiune din zona au auzit mai multe impuscaturi si s-au dus repede sa vada ce s-a intamplat. Cand au intrat in locuinta barbatului, l-au gasit zacand pe podea.

Medicii de la ambulanta l-au resuscitat minute in sir pe barbatul de 44 de ani. In zadar insa.

Viceprimarul comunei Joseni era casatorit si avea doi baieti.

Anchetatorii i-au audiat vineri noapte pe turistii care l-au gasit pe viceprimarul comunei Joseni, dar le-au luat declaratii si altor persoane care il cunosteau pe barbat si care i-ar putea ajuta sa lamureasca acest caz.

Cele mai multe date conduc catre ipoteza ca omul ar fi fost impuscat. S-a intamplat, se pare, de la un metru distanta, in timp ce iesea din pivnita casei. Criminalistii nu au spus insa daca au gasit si arma cu care a fost omorat barbatul. 

Localitatea Joseni este cunoscuta pentru scandalurile cu retrocedari si taieri ilegale de padure. Viceprimarul era si actionar la o firma ce face case din lemn pentru strainatate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu