marime text:

Vezi lista cu cei zece dinamovisti care vor da explicatii pentru petardele din fulare!

Zece fotbalisti de la clubul Dinamo sunt invitati sa "evolueze" pe terenul sectiei de politie, dupa derbyul incendiar jucat la inceputul saptamanii, pe stadionul Stelei. Jandarmeria a gasit in fularele pe care acestia le-au aruncat in tribune suporterilor, materiale pirotehnice. Sportivii risca acum dosare penale
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Lista cu cei zece fotbalisti care urmeaza sa fie audiati incepe cu portarul Cristian Balgradean si continua cu Stefan Barboianu, Valerica Gaman, Valeriu Bordeanu si Gabriel Torje. Tot despre incidentul legat de promotionale cu petarde  au de dat explicatii si Andrei Margaritescu, Catalin Munteanu, Liviu Ganea, Ionel Danciulescu si Marius Alexe.

Cei zece sportivi trebuie sa raspunda intrebarilor politistilor in acest dosar. Spre exemplu, daca au stiu ca in fulare sunt ascunse petarde sau daca obiectele care au fost aruncate suporterilor le-au fost puse in brate fara niciun fel de explicatie.

Audierile vor incepe cel mai probabil saptamana viitoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu