marime text:

Vezi cum l-au lasat hotii fara BMW pe Hrebenciuc jr., pentru a doua oara!

Pradat pentru a doua oara! Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, a trait emotii mari miercuri seara, dupa ce hotii i-au furat iar autoturismul de zeci de mii de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Miercuri dupa-amiaza, Andrei Hrebenciuc a ajuns la sala de sport din Cartierul Francez si pentru ca parcarea era plina, si-a lasat masina pe o strada in apropiere. La plecare, si-a dat seama ca din vestiar ii lipsesc cheile autoturismului.

Paznicii parcarii spun ca in timp ce tanarul se afla in interiorul clubului, nu s-a dseclansat nicio alarma, asa ca nu aveau cum sa-si dea seama ca masina este furata. Se pare ca dupa ce au luat bolidul, hotii au dezactivat atat sistemul de protectie, cat si pe cel de urmarire prin GPS.

Cu putin inainte de miezul noptii, politistii de la Sectia 20 din Capitala au rezolvat cazul. Autoturismul a fost gasit abandonat, in parcarea unui bloc din sectorul 6. Proprietarul a ajuns la fata locului, a dat o declaratie la politie, iar apoi si-a luat masina acasa.

Politistii ancheteaza acum cazul, pentru a-i prinde pe vinovati.

Nu este prima data cand juniorul Hrebenciuc ramane fara autoturism. Acum doi ani, BMW-ul Seria 6, evaluat atunci la 60.000 de euro, a fost furat chiar din fata casei familiei Hrebenciuc, in timp ce Andrei coborase pentru a deschide portile.

Hotii au abandonat ulterior autoturismul in cartierul Rahova, foarte aproape de o sectie de politie.

Faptasii au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu