marime text:

VEZI cum au reusit doi talhari sa lase dintr-o lovitura zeci de pensionari fara bani!

Postasii au devenit tinte sigure pentru hoti, cu gentilor lor mereu doldora de bani. Si luni dimineata o postarita din Timisoara a fost jefuita de 30.000 de lei - banii pe care urma sa ii imparta pensionarilor. Grav este ca au si bagat-o in spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atacata din spate, postarita in varsta de 40 de ani nu a putut sa riposteze. Cei doi barbati nu erau inarmati si nu purtau cagule, dar nu prea a reusit sa le vada chipurile, pentru ca au lovit-o extrem de violent cu pumnii si picioarele.

Ingrozita si plina de sange, femeia a strigat dupa ajutor, cand cei doi s-au indepartat. La fata locului au venit de urgenta politistii criminalisti, dar si o ambulanta care a transportat-o pe femeie la spital.

Medicii au consultat-o si, pentru mai multa siguranta, o vor mai tine sub supraveghere. Intre timp, politistii au demarat o ancheta si incearca sa dea de urma atacatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu