marime text:

Vezi cum ajungi IN CINCI ZILE, sef in Politie, desi nu ai nici experienta si nici pregatire!

Cum poti sa ajungi politist, pe o functie de conducere, cand nu ai nici experienta si nici pregatirea necesara? Cunosti un secretar de stat in Ministerul de Interne, care te ajuta sa reusesti in cinci zile ceea ce pe cale legala poti dobandi dupa multi ani de munca si examene dificile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trei indivizi, transformati peste noapte in militari importanti, sunt acum anchetati de procurori. La fel si seful Jandarmeriei si alti ofiteri care i-ar fi sustinut.

Angajarile ilegale de la Jandarmeria Romana s-au produs cu o usurinta incredibila si cu incalcarea tuturor regulilor si legilor posibile, spun procurorii care au inceput urmarirea penala impotriva conducerii institutiei militare.

Cei trei pe care secretarul de stat, proaspat demis, sustine ca nu ii cunostea au ajuns sa fie angajati in sistemul militar si transferati in numai cinci zile, in conditiile in care procedurile de angajare presupun cel putin 30 de zile.

Toti au urmat relativ acelasi traseu. Spre exemplu:  unul dintre ei s-a inscris la concursul pentru ocuparea unor posturi in Jandarmeria Romana, concurs ce nu a fost anuntat public. Procurorii spun ca i-au fost dictate raspunsurile la subiecte. A promovat si deja incadrat ca sef al Directiei Financiare, primind si gradul de locotenent-colonel. O zi mai tarziu, si-a cerut transferul la Politia Capitalei si l-a primit, obtinand direct functia de sef al Serviciului Sistematizare.

Ministerul de Interne face acum o serie de verificari si la nivelul altor structuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu