marime text:

VEZI cum a ajuns un irlandez beat si nervos la o nota de plata de 5.000 de euro, intr-un bar din Timisoara

Scumpa distractia - are motive sa isi spuna un tanar de 29 de ani, cetatean irlandez, dupa ce a vandalizat un bar din Timisoara. Mai exact, distractia a costat 5.000 de euro, plata reparatiilor si poate si 7 ani de inchisoare, daca instanta il va gasi vinovat pentru distrugere, lovire si alte violente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul s-a luat la harta cu doi angajati, care nu l-au lasat sa intre cu bautura luata din alta parte.
 
Si a aruncat dupa ei cu sticle, pahare si scaune, pana cand a obosit. Dupa ce a luat, fara sa plateasca, mai multe sticle cu bere de la un magazin din apropiere, tanarul a intrat in bar si a inceput sa se certe cu angajatii localului.
 
Iar cand acestia l-au rugat sa iasa afara, irlandezul a vazut negru in fata ochilor. A inceput sa arunce dupa cei doi angajati cu sticle, pahare, si ce i-a mai cazut in mana.
 
Imediat ce au reusit sa scape de agresor, angajatii au sunat la Politie. Dupa ce au ridicat probe si au luat declaratii de la cele doua victime, oamenii legii au reusit sa puna mana si pe faptas.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu