marime text:

Vezi ce inseamna un atentat cu masina-capcana, precum cel produs la Chisinau!

Igor Turcan, seful Federatiei de Tenis din Republica Moldova, asasinat la Chisinau, a fost inmormantat joi. In urma lui, cei mai buni procurori si criminalisti inca scotocesc dupa probe. Deja au aflat ca numele lui Turcan apare intr-un dosar legat de o fabrica de tigari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asadar, nu este exclus sa-si fi suparat fostii parteneri, iar acestia au vrut, sa ii dea o lectie. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca atentatul a fost pus la cale, de profesionisti ai crimei, care si-au pregatit lovitura.

Pentru a intelege mai bine ce i s-a intamplat lui Igor Turcan, ProTV a participat la detonarea unei masini in care se afla o incarcatura exploziva.

Suflul exploziei a imprastiat schije ucigase, iar zgomotul s-a auzit la mare departare.

Deflagratia a fost realizata intr-un mediu controlat. Locul a fost ales astfel incat pe o raza de 300 de metri sa nu fie nicio persoana neautorizata. Dupa ce au amplasat incarcatura, pirotehnistii s-au indepartat si au apasat pe declansator.

Totul vorbeste despre cat de periculoase sunt masinile capcana, asa cum a fost cea lasata pe o strada din Chisinau. Acest experiment arata ca asasinii au vizat strict persoana care a trecut pe langa vehicul. Au dozat explozibilul in asa fel incat doar Igor Turcan, presedintele federatiei de tenis, sa moara.

Lovitura a fost pregatita de profesionisti, care au folosit o masina furata acum doi ani din Ucraina si ale carei placute de inmatriculare au fost sustrase din Federatia Rusa inca din  2005.

Speculatiile aparute dupa tragedie fac referire la datorii de sute de mii de euro pe care omul de afaceri moldovean le avea din afacerile lui cu tigari si din domeniul constructiilor. Cand vorbim despre tutun ne putem gandi la contrabanda de milioane de euro care merge snur la granita cu Romania.

Ancheta in cazul lui Igor Turcan este abia la inceput. Pesimistii cred ca investigatiile nu vor duce nicaieri, pentru ca ar fi implicate persoane importante in acest asasinat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu