marime text:

Vezi cati bani au facut cinci barbati din cuprul furat de la sistemul de irigatii!

O mica avere a umplut buzunarele a cinci barbati din Galati, dar pentru ea trebuie acum sa dea socoteala. Au facut bani devastand sistemul de irigatii din judet, in locurile unde nu erau paznici.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Furau echipamente intregi, ca sa scoata cuprul, pe care il vindeau la centrele de colectare. Paguba calculata de anchetatori se ridica la aproape patru milioane de lei.
 
Indivizii, cu varste cuprinse intre 24 si 49 de ani, n-au nicio ocupatie. Mai bine zis, niciuna in afara de furat motoare electrice de mare putere, pe care le sustrageau din statiile de pompare ale sistemului de irigatii. Sapte luni, din octombrie anul trecut, au dat lovitura dupa lovitura.
 
Patru din cei cinci indivizi au fost retinuti pe baza de ordonanata. Judecatorii urmeaza sa decida daca-i aresteaza preventiv pentru furt calificat cu consecinte deosebit de grave.
 
Cel de-al cincilea este plecat de mai multa vreme in strainatate. Aceeasi acuzatie e scrisa pe mandatul sau de urmarire internationala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu