marime text:

"Verificati imaginile, nu eu am furat 2 milioane de euro" striga directoarea de banca din Brasov

"Nu eu am luat banii. Lucrez de 15 ani in aceasta banca si nicioadata nu am facut nimic rau!" Asa s-a aparat astazi directoarea de operatiuni de la banca din Brasov, suspectata ca a pus la cale o frauda uriasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fosta directoare de operatiuni a cerut sa fie vizionate inregistrarile de pe camerele de supraveghere si sa fie verificat in amanunt sistemul informatic al bancii. Astfel se va dovedi ca nu ea este vinovata de faptul ca zeci de clienti s-au trezit cu conturile goale.

Femeia a mai spus ca, pentru a sustrage cele aproape 2 milioane de euro, ar fi avut nevoie de acceptul Serviciului de prevenire a spalarii banilor. Legea spune ca orice tranzactie mai mare de 10 mii de euro trebuie avizata de acest serviciu. 

In plus avocatul femeii a sustinut si ca suspecta este bolvnava si ca ar trebui internata fara sa spuna de ce afectiune sufera. Dupa o jumatate de ora de deliberari, judecatorii au decis ca fosta directoare trebuie sa ramana in arest. Pe de alta parte, ancheta procurorilor continua pentru ca anchetatorii banuiesc ca femeia a avut si complici.

La Protectia Consumatorului curg in continuare plagerile. Luni dimineata au mai fost inregistrate inca trei astfel ca numarul pagubitilor a ajuns la 35.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu