marime text:

Verdict: inscenare! Un angajat care a jucat banii firmei la pacanele a inventat un jaf!

Pasiunea pentru jocurile de noroc i-a luat mintile unui tanar de 24 de ani, din judetul Hunedoara. El a jucat pe banii firmei la aparatele din sala de jocuri mecanice unde era angajat si de teama sa nu fie tras la raspundere, si-a inscenat un jaf.  A povestit politistilor ca un barbat mascat l-ar fi amenintat cu un pistol si a fugit apoi cu 280 de lei. Povestea lui nu a tinut insa.
Verdict: inscenare! Un angajat care a jucat banii firmei la pacanele a inventat un jaf!

Tanarul se gandea ca va castiga bani frumosi mizand cu cei ai firmei, dar s-a speriat cand a vazut ca pierde tot. A incropit in mintea lui un scenariu, care spera ca va prinde apoi si la politisti.

Politistii nu au crezut in povestea care parea de la bun inceput cusuta cu ata alba, mai ales ca tanarul le-a dat informatii contradictorii despre atacator.

La final, tanarul de 24 de ani a iesit mai mult in paguba - a ramas fara loc de munca si a platit si o amenda de 200 de lei. Mai mult, politistii i-au intocmit dosar penal, pentru abuz de incredere si l-ar putea astepta chiar si o pedeapsa cu inchisoarea.

Oamenii legii spun ca au de-a face cu multe astfel de cazuri. Si o femeie din Brad, a incercat anul trecut sa insceneze un jaf, dupa ce chiar ea a furat 2.700 de lei de la casa de pariuri unde lucra. S-a ales cu o condamnare la sase luni de inchisoare, cu suspendare, pentru delapidare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu