marime text:

Vatmanul care a omorat un om are sase avocati! Sustine ca s-a plans sefilor ca franele mai cedeaza

Vatmanul din Iasi, implicat in groaznicul accident de luni, a fost retinut pentru 24 de ore, iar judecatorii trebuie sa decida acum daca il vor aresta preventiv. Cei sase avocati ai sai sustin varianta unor probleme la sistemul de frane, pe care sefii regiei de transport in comun nu le-ar fi luat in serios.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma dezastrului, toti conducatorii de tramvai din oras vor fi testati psihologic.

Personajul principal al investigatiei refuza orice declaratie, dar procurorii vorbesc despre un adevarat act de inconstienta din partea lui. In foaia de parcurs scrie negru pe alb ca a plecat la ora 13:52 de la capatul liniei, iar accidentul se producea la 14:05.

In fata acuzatiilor, vatmanul a venit cu mai multe variante, spun procurorii. A zis mai intai ca a actionat franele cum trebuie, apoi a revenit spunand ca s-a panicat in acele momente si nu mai stie exact cum au stat lucrurile.

Cei sase avocati care il reprezinta precizeaza ca mijlocul de transport era defect. Ei sustin ca vatmanul s-ar fi plans sefilor ca din cand in cand franele cedeaza.

Reconstituirea tragediei arata ca de franat a franat, insa prea tarziu. Expertiza, care nu este gata, va aduce detaliile importante.

Intre timp, familia barbatului ucis in infioratorul accident il plangea, la cimitir. La inmormantarea victimei, un angajat al penitenciarului din Iasi, au venit 500 de colegi.
 
Militar de cariera, barbatul de 43 ani a fost decorat post mortem si a fost ingropat cu onoruri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu