marime text:

Vampirul de la morga este liber de 20 de ani! Inteapa cadavrele si le suge sangele!

Un caz bizar le da de multi ani batai de cap politistilor romani. Personajul central este un barbat schizofrenic poreclit "Vampirul", pentru ca intepa cadavre la morga si sugea apoi sangele mortilor. In urma cu 20 de ani a fugit din ospiciu si nici pana acum nu a fost prins. A fost zarit la Focsani, Bacau sau Tulcea, dar politistii n-au apucat sa-l prinda.  
Vampirul de la morga este liber de 20 de ani! Inteapa cadavrele si le suge sangele!

Totul a pornit de la o sesizare primita de la morga din Constanta. Cadavrul unui tanar, care murise electrocutat, fusese intepat in inima la o zi dupa ce a fost adus pentru necropsie. "Atunci am anuntat organele de politie, ne-am dat seama ca ceva e in reregula", isi aduce aminte Marin Balasa, fost angajat al morgii din Constanta.

Cum povestea s-a repetat in cateva nopti, anchetatorii si angajatii Serviciului de Medicina Legala au facut o panda in cimitir, pe intuneric. Spre rasarit, vampirul si-a facut aparitia. "Am vazut lumina serpuind printre morminte si am zis ca el trebuie sa fie. L-am lasat sa se apropie de usa si l-am incatusat", povesteste colonelul in rezerva Dumitru Mihuta.

Barbatul prins cand incerca sa ajunga la cadavrele din morga avea 33 de ani. Le-a spus politistilor ca o ghicitoare l-a invatat sa suga sange, ca sa fie ferit de boli. Medicii i-au pus diagnosticul de schizofrenie, iar judecatorii au decis internarea lui pe viata la psihiatrie, intr-un spital din Dolj. Acolo a ajuns in 1987, dar a reusit sa evadeze. Medicii au pastrat tacerea, nici pana astazi nu se stie de ce, politia nefiind niciodata sesizata cu privire la disparitia lui, in iulie 1990. Teoretic, fiind condamnat pe viata, barbatul trebuia cautat si inchis din nou in ospiciu.

Oamenii legii l-au retinut la Tulcea, la 9 ani dupa evadare, insa ca suspect in niste inselatorii. Pentru ca nu fusese dat disparut, n-au stiut cu cine au de-a face si i-au dat drumul din lipsa de dovezi. Cautat pentru frauda, a mai fost vazut in Bacau si Focsani, dar pana sa ajunga agentii la el, a disparut. Ultima oara, din datele politiei, a fost zarit in Tulcea, in urma cu 3 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu