marime text:

Urmarit international pentru proxenetism, prins la Mamaia! Isi urmeaza sotia in arest, in Belgia

Un brailean, dat in urmarire internationala pentru proxenetism de autoritatile belgiene, inca din luna ianuarie, a fost prins luni intr-un hotel din Mamaia.
Urmarit international pentru proxenetism, prins la Mamaia! Isi urmeaza sotia in arest, in Belgia

Parchetul de pe langa Tribunalul de Prima Instanta din Namur - Belgia a emis, in data de 20 ianuarie 2010, un mandat european de arestare pe numele lui Marian Soare, de 58 de ani, din Braila, pentru comiterea infractiunilor de constituire de grup infractional, trafic de persoane si proxenetism.

In fapt, barbatul este acuzat ca, in perioada 2007 - 2010, in Belgia, impreuna cu sotia sa, a fortat cinci femei sa se prostitueze. Sotia sa a fost incarcerata in Namur, dar Soare a scapat urmaririi si a revenit in tara.
 
Marian Soare a fost retinut, luni dupa-amiaza, intr-un hotel din statiunea Mamaia de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Criminalitate Itineranta si a fost prezentat la Parchetul Curtii de Apel Constanta - Sectia Penala, care a dispus retinerea sa pe un termen de 24 de ore, fiind dus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
 
In cursul zilei de marti, Marian Soare va fi prezentat Curtii de Apel Constanta, pentru confirmarea mandatelui european de arestare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu