marime text:

UPDATE: Criminalii in serie din Mures risca inchisoare pe viata

Dupa o luna de teroare, in care ajunsesera sa se banuiasca unii pe altii, localnicii din Craciunesti, judetul Mures, pot sa-si traga acum sufletul: doi suspecti au fost retinuti miercuri noapte in cazul celor patru crime care au avut loc in comuna. Ca sa ajunga la ei, politistii si procurorii au audiat nu mai putin de 900 de persoane.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii spun ca cei doi autori sunt recidivisti; au fost condamnati anterior pentru furt calificat.

Dupa primele trei crime, suspectii s-au dus in judetul Harghita, iar la doua-trei saptamani au revenit in Craciunesti si au comis a doua fapta. Au comis crimele cu o cruzime iesita din comun si nu par sa regrete sau sa-si constientizeze faptele.

Din declaratiile de pana acum amandoi si-au recunoscut vina, bineinteles incercand sa o arunce unul pe celalalt.

Suspectii sunt doi barbati in varsta de 32 si 41  de ani. Unul este dintr-o localitate invecinata cu comuna Craciunesti, iar celalalt este din judetul Harghita. S-au apropiat dupa ce sora unuia dintre ei a devenit iubita celuilalt si au pus impreuna la cale planurile celor patru atacuri.

S-au angajat amandoi la o ferma din localitatea Craciunesti si asa au reusit sa afle detalii despre victime.

Unul dintre suspecti a fost prins chiar in  comuna, iar cel de-al doilea se ascundea intr-o alta localitate, din Harghita. 

In 23 iulie, in comuna Craciunesti au fost ucisi cu sange rece trei oameni: un barbat, sotia si soacra sa, iar la o luna distanta, o alta victima a fost descoperita fara suflare. Modul de operare era identic, iar in ambele cazuri mobilul a fost jaful.

Cei doi suspecti urmeaza sa fie prezentanti joi in fata judecatorilor, sub acuzatia de omor deosebit de grav, talharie si violare de domiciliu si risca sa stea toata viata dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu