marime text:

UPDATE: Trupul baietelului de 11 ani inecat in Olt a fost gasit

Un adevarat blestem a apasat 20 de ore pe sufletul unor parinti din Olt, carora apele unui rau le-au furat baiatul. Sarmanii oameni s-au rugat arzator si au lesinat pe rand de durere, cand au primit vestea. Abia astazi, pompierii, ajutati de niste scafandrii, veniti special de la Bucuresti, au reusit sa dea de corpul copilului de 11 ani.  
UPDATE: Trupul baietelului de 11 ani inecat in Olt a fost gasit

Ingenunchiati, parintii lui Gabriel au privit sfarsiti cum scafandrii le cauta copilul. Dupa ore care au parut ani, tatal s-a topit pe picioare si a fost dus la spitalulul din Caracal. Mama s-a rugat pana in ultima clipa sa il vada teafar.

Ea ovesteste cum a vorbit ultima data cu el, cu un sfert de ora inainte de a se intampla nenorocirea:  "M-a sunat. Eu nu puteam sa vorbesc, eram la serviciu, apoi asteptam sa ma sune, stia ca trebuie sa termin la 4, dar m-a sunat tatal lui si mi-a spus ce s-a intamplat. Eu cred ca a vrut sa faca pe viteazul, nu a vrut sa se arunce".

Cand trupul fara viata a fost tras la mal si femeia a cedat. "Era un copil cuminte, linistit, foarte atent supravegheat de tata", spune un vecin.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu