marime text:

Unul din complicii hotului impuscat in cap la Afumati a vrut sa fuga din tara! Altul s-a predat singur la politie

Trei dintre cei patru barbati implicati in jaful de miercuri, din localitatea ilfoveana Afumati, n-au ajuns prea departe. Politistii mai au doar unul de prins, dupa ce pe primul l-au impuscat in cap chiar la locul faptei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel de-al doilea a fost prins joi seara, in timp ce incerca sa iasa din tara pe la vama Nadlac, iar unul s-a predat vineri. La pranz, a ajuns in fata judecatorilor.

Barbatul, in varsta de 30 de ani, se numeste Marian Voica si se afla intr-un autocar care a ajuns la punctul de frontiera aproape de miezul noptii. Politistii de aici stiau ca anchetatorii de la Bucuresti ii cauta pe cei patru fugari in urma jafului din localitatea Afumati, de miercuri.

In momentul in care i-au vazut buletinul, l-au retinut imediat. Au controlat apoi cu atentie autocarul, pentru a vedea daca si ceilalti trei sunt tot acolo. Nici urma de ei insa nici pana la aceasta ora.

Individul a fost trimis sub escorta la Bucuresti, iar in acest moment este audiat de procurori.

Intre timp, starea amicului sau care a fost impuscat in cap de politisti este in continuare extrem de grava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu