marime text:

Un violator s-a masturbat in sala de judecata, in timp ce victima lui depunea marturie!

Violatorul si-a bagat mana in pantaloni fara nicio jena si a inceput sa se autosatisfaca in momentul in care femeia pe care a abuzat-o a inceput sa povesteasca in fata instantei cosmarul prin care a trecut.
Un violator s-a masturbat in sala de judecata, in timp ce victima lui depunea marturie!

Przemyslaw Jakubowski era probabil incitat de ceea ce auzea de la femeie.

Barbatul, care este cetatean polonez, venit la munca in Irlanda, a violat o femeie de 31 de ani, intr-o toaleta publica. Marti, in instanta, femeia a spus ca barbatul a bagat-o cu forta intr-o cabina si timp de 40 de minute a violat-o de mai multe ori, in toate felurile posibile.

In aceeasi zi, violatorul a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuacordeon (2011-07-01 17:47:43)
La noi animalu asta primea 3 sau 4 ani...aia i-au dat 15 ani...aici e diferenta intre noi si o tara civilizata...trebuie pedepse mult mai aspre pt violatori!!
raspunde »
***** (2011-07-01 03:21:40)
inutila legea.omul asta sfideaza legea, dupa 15 ani de puscarie ce credeti ca o sa faca ? o sa faca alte violuri si altele.ori inchisoare pe viata ori mai bine sa il ia judecaoturl acasa la el sa doarma cu el. o lege tampita care permite criminalilor continuitate mereu.
raspunde »
flo (2011-07-01 00:10:58)
mesajul tauViolatorul si-a bagat mana in pantaloni fara nicio jena si a inceput sa se autosatisfaca in momentul in care femeia pe care a abuzat-o a inceput sa povesteasca in fata instantei cosmarul prin care a trecut.... a retrait momentul =)))))))))))))))))))))))))
raspunde »
:) (2011-06-30 19:12:55)
din moment ce sa masturban il sala de judecata, eu asi mai adauga un an.....
raspunde »