marime text:

Un violator in serie si-a TATUAT pe corp numele victimelor sale!

Un tanar care a vrut sa se laude in fata prietenilor cu viata lui sexuala activa si si-a tatuat pe corp numele fetelor cu care se culcase, a dat de necaz atunci cand politistii au realizat ca, de fapt, niciunul din acte n-a fost consensual, iar acele fete au fost violate.
Un violator in serie si-a TATUAT pe corp numele victimelor sale!

Adolescentul de 16 ani, din India, a facut greseala vietii lui atunci cand a violat o fetita de numai 7 ani. Victima lui a avut nevoie de ingrijiri medicale, iar politia a intrat in alerta.

Violatorul a fost gasit chiar in momentul in care voia sa-si tatueze pe brat numele fetitei. A fost arestat, iar in timpul interogatoriului pe trupul lui au fost descoperite sapte tatuaje, cu nume de fete. Anchetatorilor nu le-a fost greu sa dezlege misterul lor.

Le-au gasit pe toate cele sapte fete - toate adolescente. Acestea n-au reclamat agresiunile sexuale pentru ca asta le-ar fi adus mari probleme: in India, femeile violate sunt marginalizate si chiar renegate de familie.

Insa, in acest caz, toate faptele au fost consemnate in dosarul atacatorului, iar acuzatiile il vor tine ani multi in inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu