marime text:

Un triunghi amoros si doi oameni care recunosc ACEEASI CRIMA!

O crima comisa acum 7 ani nu-i lasa sa doarma pe procurorii din Bacau. In 2004, cand un barbat a fost ucis intr-o comuna de langa oras, l-au arestat pe unul dintre presupusii lui iubiti, care a si recunscut fapta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, un alt barbat, care forma cu cei doi un fel de trio amoros, s-a sinucis, lasand un bilet de adio in care marturisea si el crima. In speranta ca vor gasi in final vinovatul, anchetatorii l-au deshumat acum pe cel care si-a luat zilele, ca sa ia probe ADN.

Legistii au stabilit ca a victima a sfarsit sugrumata si in ziua mortii a intretinut relatii homosexuale. Un consatean de-al sau a recunoscut atunci fapta si probele culese de la locul crimei il plasau acolo. Dupa 2 ani de puscarie, omul s-a razgandit si si-a schimbat declaratia, iar momentul a coincis cu sinuciderea ceiluilalt barbat. Biletul de adio in care acesta din urma isi recunostea fapta s-a dovedit a fi insa un fals.

Cum dupa dezhumarea victimei, procurorii nu au reusit sa gaseasca suficiente probe, au decis acum sa-l dezhumeze si pe cel de-al doilea barbat mort.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu