marime text:

Un tata "model": si-a lasat copilul de 11 ani sa moara pe un camp si a plecat in Dubai!

Chin cumplit indurat de un baiat de doar 11 ani, pe care propriul tata il considera o povara. Copilul a fost legat cu lanturi si lasat singur acasa, iar intr-un final, a fost abandonat, mai mult mort decat viu, pe un camp.
Un tata  model : si-a lasat copilul de 11 ani sa moara pe un camp si a plecat in Dubai!

Barbatul s-a recasatorit in 2009 si a plecat, impreuna cu sotia si copilul din casatoria anterioara, la munca in Dubai. Initial, omul isi lua baiatul cu el la serviciu, dar in momentul in care angajatorul i-a interzis asta, a gasit o solutie inumana: sa-si lase copilul singur acasa, indiferent ca era zi sau noapte, legat cu o sfoara de tocul usii. Cand a observat ca baiatul reuseste sa se dezlege, a mers mai departe cu tortura: il lasa legat de  o masa, cu un lant.

Cumplit este faptul ca baiatul era nevoit sa suporte tot acest tratament si in momentele in care mama lui vitrega se afla acasa si ar fi putut sa aiba grija de el sau sa-l supravegheze.

In luna ianuarie a acestui an, barbatul a hotarat sa scape de copil, astfel ca l-a adus in Romania si l-a abandonat pe un camp, desi copilul era subnutrit si deshidratat. O minune a facut ca baiatul s-a ajunga la o sectie de politie, iar oamenii legii au reusit sa dea de urma unui unchi, care l-a luat in grija.

Plecat inapoi in Dubai dupa ce si-a lasat copilul sa moara de foame sau de sete, barbatul a revenit de curand in Romania, doar ca oamenii legii il asteptau. A fost retinut si risca sa stea chiar si 15 ani in inchisoare, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu