marime text:

Un tata de cosmar si-a maltratat intr-un mod greu de imaginat fiicele de 8 si 9 ani!

Un caz absolut dramatic al unor copile mutilate fizic si sufleteste de tatal lor vine din Prahova. Barbatul si-a chinuit fiicele de 8 si 9 ani si le-a batut in nenumarate randuri, la fel ca pe mama lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu s-a gasit nimeni sa le ajute, nici macar vecinii care le vedeau zilnic suferinta si chiar banuiau ca sunt abuzate sexual.

Politia s-a autosesizat in acest caz, dupa ce calaul fetelor a facut un scandal. Marti, la o luna de la acea scena, barbatul a fost dus la audieri, iar fetele la un control medical.

O cicatrice deasupra ochiului este semnul "iubirii" pe care tatal i-o poarta celei mai mici dintre fiicele lui. Beat crita, si-a lovit fata cu o scrumiera si numai norocul a facut sa nu o orbeasca. Astfel de scene se petrec zilnic in casa lor - spun vecinii ingroziti de tipetele de spaima ale copilelor. Pana si lor le e frica sa dea declaratii impotriva individului.

Tot vecinii au lansat si ipoteza agresiunilor sexuale.

Este o chestiune de doar cateva ore pana cand instanta va decide ca fetele sa fie plasate de urgenta intr-un centru. Dar va fi o masura temporara care nu rezolva problema. Liniste vor avea numai daca judecatorii il vor decadea pe tatal lor din drepturile parintesti si, mai mult, daca il vor inchide pentru agresiunile la care le-a supus si pe copile si pe mama lor.

Exista posibilitatea ca omului sa i se interzica se mai intoarca vreodata in familia pe care a terorizat-o. Dar, pentru asta, un cuvant greu de spus il vor avea medicii legisti care trebuie sa constate urmele de lovituri si eventual agresiunile sexuale. In plus phihologii trebuie sa spuna in ce masura fetele au fost traumatizate psihic. 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu