marime text:

Un tanar de 21 de ani si-a omorat vecinul, ca sa razbune o umilinta suferita in copilarie!

Cu o crima sinistra a razbunat un tanar din Bacau o umilinta suferita in copilarie, din partea unui vecin. Pe el il cautau politistii de doua zile, de cand fusese descoperit cadavrul omului, in spatele casei sale. Avea capul zdrobit si nimeni nu si-a imaginat ca tocmai vecinul sau a putut fi in stare de o asemenea grozavie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Initial, politistii au crezut ca au de-a face cu un jaf transformat in crima. Barbatul de 53 de ani fusese desfigurat cu o lopata, iar rudele s-au gandit ca agresorul a fost atras de banii lui. A fost un soc pentru toata lumea cand s-a aflat ca tanarul de 21 de ani l-a atacat.

Tanarul le-a povestit anchetatorilor ca in copilarie, barbatul l-ar fi certat pentru o pozna si acum, cand a trecut pe langa casa lui, s-a gandit sa se razbune. A sarit gardul si i-a batut omului la usa, iar dupa ce l-a ucis, i-a tarat adavrul in spatele casei si l-a acoperit cu o patura.

Credea ca va scapa basma curata, dar probele gasite de criminalisti l-au dat pana la urma de gol. Acum a fost arestat si este cercetat acum pentru omor, iar daca va fi gasit vinovat, risca 20 de ani de puscarie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu