marime text:

Un tanar de 18 ani a murit inecat - prietenii au crezut ca le face o farsa si n-au sarit sa-l salveze!

Un elev de 18 ani, din Gorj, a sfarsit in apele Jiului. S-a aruncat in valuri sa se racoreasca si intr-o clipa a disparut. Prietenii lui insa au crezut ca le face o farsa, asa ca nu a sarit nimeni dupa el. L-au scos mai tarziu pompierii, fara viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nenorocirea s-a produs pe o plaja neamenajata din apropiere de orasul Rovinari, unde in fiecare an piere cel putin o persoana. Duminica, tanarul de 18 ani, elev in clasa a XI-a, a mers la scaldat cu prietenii. La un moment dat, nimeni nu l-a mai vazut.

Sute de oameni erau pe mal, dar nimeni nu a mai putut sa il salveze pe Ciprian. Pompierii l-au cautat apoi ore in sir.

Pompierii au scotocit albia Jiului pe o distanta de cativa kilometri, iar in speranta ca valurile vor scoate cadavrul la suprafata, au folosit si o barca cu motor, ca sa involbureze apa. Aproape de lasarea intunericului, tanarul a fost gasit la nici 20 de metri distanta de locul unde sarise in apa.

Parintii tanarului sunt despartiti, iar mama lui e plecata sa lucreze in strainatate. Se va intoarce in tara ca sa-si inmormanteze copilul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu