marime text:

Un tanar a violat o batrana de 81 de ani doar pentru a ajunge inapoi la inchisoare!

Experienta chiunitoare pentru o biata batranica de 81 de ani din judetul Iasi. Un tanar de 22 care ii putea fi nepot i-a intrat in casa in toiul noptii, a batut-o si a violat-o. Cand l-au retinut, politistii au aflat de la el ca nu-si dorea decat sa se intoarca dupa gratii, unde mai fusese pentru furt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cosmarul prin care a trecut azi noapte, biata batrana n-a avut puterea sa iasa din casa si sa ceara ajutor, decit dimineata. A mers la fiica ei vitrega si i-a povestit toata intimplarea de groaza. Inspaimintata de patania ei, femeia a sunat la 112.

Suspectul a fost prins la citeva ore si a recunoscut senin totul. Se saturase sustine el de traiul greu si prefera sa renunte la liberatea lui. Tocmai de aceea nu s-a chinuit sa-si ascunda fata in timpul atacului sperand probabil ca femeia il va recunoaste si il va da pe mana politisitilor. Ceea ce s-a si intimplat...

Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca sa se intoarca dupa gratii pentru cel putin sapte ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu