marime text:

Un tanar a violat o batrana de 81 de ani doar pentru a ajunge inapoi la inchisoare!

Experienta chiunitoare pentru o biata batranica de 81 de ani din judetul Iasi. Un tanar de 22 care ii putea fi nepot i-a intrat in casa in toiul noptii, a batut-o si a violat-o. Cand l-au retinut, politistii au aflat de la el ca nu-si dorea decat sa se intoarca dupa gratii, unde mai fusese pentru furt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cosmarul prin care a trecut azi noapte, biata batrana n-a avut puterea sa iasa din casa si sa ceara ajutor, decit dimineata. A mers la fiica ei vitrega si i-a povestit toata intimplarea de groaza. Inspaimintata de patania ei, femeia a sunat la 112.

Suspectul a fost prins la citeva ore si a recunoscut senin totul. Se saturase sustine el de traiul greu si prefera sa renunte la liberatea lui. Tocmai de aceea nu s-a chinuit sa-si ascunda fata in timpul atacului sperand probabil ca femeia il va recunoaste si il va da pe mana politisitilor. Ceea ce s-a si intimplat...

Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca sa se intoarca dupa gratii pentru cel putin sapte ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuPaul (2011-02-14 05:17:46)
"bradicesti" LOL ... cunosc acel sat ...Bianca te rog as vrea sa luam legatura daca doresti ma poti gasi pe .... paul_bechea
raspunde »
Bianca (2011-02-13 23:12:33)
sat bradicesti comuna dolhesti mai exact
raspunde »
Paul (2011-02-11 03:18:08)
sal "max" sa inteleg ca recunosti persoanele din reportaj ...mai exact din ce sat/comuna ?
raspunde »
valentina (2011-02-09 20:22:18)
pacat de batrina ca a trecut prin asa o experienta.poate ca ar trebuii sa se i-a serios masuri de recalificare si reintregare a celor eliberati din inchisoare.violatorul a ales sa renunte la libertate doar ca sa aiba un pat si mincare.isi da cineva seama cit de grava este situatia in romania?
raspunde »
max (2011-02-09 19:10:23)
Lol ce aiurea o cunosc pe femeia aia ce aiurea satul ala e dezastru
raspunde »