marime text:

Un talhar de aproape 2 metri inaltime i-a furat unei postarite geanta cu 50.000 de lei!

Politistii din Valea Jiului sunt in alerta dupa ce o postarita a fost jefuita in scara unui bloc din Petrila. Atacatorul i-a luat geanta in care se aflau 50.000 de lei - banii pentru cateva sute de pensionari si a disparut cu un taxi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Paguba produsa de atacator putea fi si mai mare, insa postarita a apucat sa imparta pana la acea ora o parte din bani.

Talharia s-a intamplat atat de repede, incat femeia nici macar nu a avut timp sa reactioneze. A apucat sa strige, insa a fost auzita doar de doi tineri, care erau prea departe pentru a o putea ajuta. Cand au ajuns langa ea, atacatorul era deja departe.

Femeia a anuntat imediat politistii, care au facut filtre in toata Valea Jiului, in speranta ca il vor identifica pe hot.

Atacatorul are o constitutie atletica, aproape 2 metri inaltime, iar in momentul jafului avea fata acoperita cu o gluga neagra. Anchetatorii spera sa ii conduca la el sistemului GPS pe care il are fiecare postas in geanta. Daca va fi prins, individul acesta risca pana la 12 ani de inchisoare. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu