marime text:

Un talhar de 18 ani si-a speriat de moarte vecina septuagenara, pentru 80 de lei!

O femeie de 70 de ani, din Bihor, care a crezut ca le-a trait pe toate in viata ei, a trecut miercuri noapte prin cea mai mare spaima. Un individ a navalit peste ea in casa, a amenintat-o cu un cutit si a jefuit-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul si-a planificat lovitura cu minutiozitate: ca sa nu lase amprente, purta manusi, iar ca sa nu fie recunoscut, si-a tras pe cap o cagula. Toate aceste eforturi pentru o prada de doar 80 de lei!

Iar ghinionul i-a fost inca si mai mare, dupa ce politistii l-au prins cu ajutorul unui caine special dresat, care l-a deconspirat.

Nu mica i-a fost mirarea batranei jefuite sa afle ca atacatorul ei e chiar un vecin de 18 ani.

Terifianta experienta prin care a trecut biata femeie s-a petrecut noaptea, putin dupa ora unu. Batranica locuieste singura si nici macar cainele din curte n-a simtit cand hotul s-a strecurat pe langa el.

Inainte de a pleca, talharul a amenintat-o cu moartea daca il da in vileag. Dar cum l-a vazut plecat, femeia s-a si dus la un vecin sa-i bata in geam. Acesta a sunat la politie si in cateva ore anchetatorii erau la usa hotului.

Tanarul si-a recunoscut fapta, iar acum asteapta sa vada ce vor decide judecatorii in privinta lui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu