marime text:

Jandarmul care a disparut din unitate inarmat s-a predat singur!

Serviciile secrete, Politia si Jandarmeria au fost in alerta maxima vreme de 9 ore, cat si-au cautat pretutindeni un coleg inarmat fugit din post.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Subofiterul din Bucuresti a plecat de la serviciu, fara sa dea vreun indiciu despre locul unde merge cu tot cu pistol si munitie.

Anchetatorii, care il stiau cu datorii, s-au gandit ca nu care cumva sa faca vreo nebunie. Dupa numeroase operatiuni tensionate si un telefon primit chiar de la omul dat in urmarire a venit deznodamantul.

Trei dube neinscriptionate au intrat joi dupa-amiaza pe poarta Parchetului Militar Teritorial Bucuresti, cu politistii si jandarmii care l-au gasit pe subofiterul disparut. Acesta a fost coborat din una dintre masini si escortat pana in biroul procurorilor.

Va fi acuzat de calcare de consemn si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, infractiuni pentru care risca pana la 10 ani de puscarie.   

Si asta pentru ca joi dimineata la ora 8.00, jandarmul care intrase de o ora in postul de paza al garnizoanei de la Baneasa, a plecat.

Dupa o ora, se declansa alarma. Nici familia barbatului disparut nu avea idee ce s-ar fi putut intampla cu Florin Costea.

Colegii nu au putut decat sa faca presupuneri si s-au ingrijorat. Cautarile au inceput indata.

Fara rezultat. In timp ce jandamrii si poltiistii il cautau in Bucuresti si Ilfov, subofiterul si-a sunat comandantul pe care l-a anuntat ca nu intentioneaza sa-si faca rau sau sa raneasca o alta persoana. A refuzat insa sa dea vreo explicatie in legautra cu motivul pentru care a plecat din post.  

Noua ore mai tarziu, Florin Costea a fost gasit plimbandu-se in apropiere de garnizoana de la Baneasa, de unde disparuse.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu