marime text:

Un sofer de microbuz a bagat in spital 14 oameni, dupa o depasire ratata!

Calatorie de groaza pentru pasagerii unui microbuz care rula pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, luni dimineata. Toate cele 14 persoane aflate inauntru au fost ranite, dupa ce soferul a incercat sa faca o depasire, dar a infipt autovehiculul intr-un camion plin cu lemne.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accidentul s-a produs la kilometrul 72, pe autostrada A1. Microbuzul, care venea dinspre Slatina si se indrepta spre Bucuresti, a intrat in depasire, dar soferul a vazut apoi ca din spate vine in viteza un TIR. A incercat sa se intoarca pe banda lui, dar a intrat direct in camionul pe care voia sa-l depaseasca.

Cel mai usor a scapat soferul imprudent, care s-a ales cu contuzii la fata, dupa ce parbrizul microbuzului s-a spart. Pasagerii au avut insa nevoie de ingrijiri medicale, iar cinci dintre ei au fost internati la Targoviste sau la  Bucuresti, cu rani la cap, membre sau coloana vertebrala. Ceilalti au refuzat sa ramana in spital.

Unii dintre ei se duceau, culmea, tocmai la spital, cu microbuzul in care s-au accidentat. Aveau programate consultatii sau internari pe la diverse spitale din Bucuresti.

Soferul microbuzului va fi cercetat de politisti pentru vatamare corporala din culpa si risca sa ajunga la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu