marime text:

Un sofer de 85 de ani a intrat intr-o masina de politie, aflata in misiune!

Impact cu masina politiei. Un sofer de 85 de ani, din Cluj, a ignorat semnalele sonore emise de o masina a unui echipaj aflat in misiune, iar consecinta a fost o coliziune puternica, in urma careia atat el, cat si unul dintre agenti au ajuns in stare grava la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 85 de ani se indrepta catre un supermarket de la marginea orasului; a virat brusc la stanga, fara sa tina cont de masina de politie care venea din fata cu viteza si girofarurile pornite. Oamenii legii nu au mai putut evita impactul, iar autoturismul condus de batran a fost proiectat la cativa metri distanta.

In celalata masina se aflau doi politisti, iar cel din dreapta a fost ranit la cap si transportat de urgenta la spital. La fel si batranul, care are insa rani mai usoare. Cand va fi externat, va fi cercetat pentru neacordare de prioritate si vatamare corporala. In plus, e putin probabil sa mai fie lasat vreodata sa conduca, avand in vedere varsta lui inaintata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu