marime text:

Un sofer care fugea de politie a intrat pe contrasens si a lovit o masina!

Sapte oameni au fost raniti intr-un accident, provocat duminica seara, de un sofer care fugea de politie. Intre Brasov si Sibiu, cel de la volan a facut o depasire riscanta, n-a mai putut intra pe banda lui si a lovit o masina in care se afla o familie: mama, tatal si o fetita de 6 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul vinovat facea slalom printre masini, spun martorii. Incerca sa scape de un echipaj de politie care il urmarea, tocmai pentru ca il vazuse cum facea depasiri pe linia continua.

Cel de la volan mergea cu viteza tot mai mare si la un moment dat, cand agentii se apropiau, a incercat sa mareasca distanta, dar a intrat pe contrasens, intr-o masina in care se afla o familie nevinovata.

Soferul urmarit de politie si cele trei persoane din masina lui au fost raniti, ca si familia din cealalt autoturism. Norocul lor a fost ca n-au trebuit sa astepte mult dupa ajutoare.

Fetita de sase ani si parintii sunt internat cu fracturi si lovituri serioase la cap. La fel si soferul care gonea cu politia pe urme. Are o lista lunga de acuzatii: vatamare corporala si infractiuni rutiere, pentru care poate face 10 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu