marime text:

Un sofer beat si fara permis a lovit patru masini. Avea la el pistol, bata si spray paralizant!

Noapte grea pentru un sofer din Bucuresti, care a facut ravagii intr-o parcare din sectorul 4. Dupa ce a lovit patru masini, barbatul, care era baut si nu avea nici permis de conducere, a incercat sa fuga. In masina lui, politistii au gasit un pistol cu gaze si arme albe, pe care le-au sigilat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe rand, politistii au scos din masina soferului recalcitrant un pistol cu gaze, munitie neletala, o bata, si un spray paralizant. Apoi au descoperit ca barbatul de 29 de ani nu avea nici permis de conducere

Soferul nu a mai avut timp sa isi ia din masina nimic. Imediat dupa ce a tamponat cele patru masini din parcare, locatarii treziti din somn l-au vazut si au anuntat politia

In cele din urma, cand s-a intors, l-au preluat politistii care venisera la fata locului. Martorii spun ca barbatul a devenit violent dupa ce a suflat in etilotest si s-a vazut ca era baut. Iar la IML, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Barbatul are acum dosar penal pentru ca a condus baut si fara permis si pentru ca a refuzat recoltarea probelor biologice. Anchetatorii trebuie sa verifice acum si daca detine legal pistolul cu gaze. In caz contrar, risca inchisoare de la trei luni la un an.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu