marime text:

Un sofer beat cu un VW Polo a RAS doua semafoare si un copac in Capitala / VIDEO

Cercetat penal pentru producerea unui accident rutier soldat cu ranire dar si pentru distrugere. Acestea sunt acuzatiile aduse soferului masinii care s-a zdrobit acum doua zile pe strada Lascar Catargiu din capitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a intamplat in cateva secunde. Imaginile de pe camera de supraveghere surprind momentul in care masina intra in intersectie pe banda pentru viraj stanga. Soferul observa ca nu mai are asfalt insa nu mai are timp sa schiteze niciun gest. Isi continua drumul inainte.

Privind imaginea cu incetinitorul observam ca autoturismul urca bordura, secera stalpul cu semaforul, urca pe un al doilea scuar si izbeste un copac.

Elastic, copacul preia din soc, iar masina se rasuceste si se infige in pamant. La scurt timp, la fatza locului apar echipele de interventie.

Pompierii, de la descarcerare s-au chinuit, minute bune sa-l scoata, dar intr-un final l-au salvat. Tanarul s a ales cu rani dar a scapat cu viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu