marime text:

Un scuterist a ARS DE VIU intr-un accident HORROR, in Constanta!

Un barbat a murit carbonizat, vineri la pranz, dupa ce a intrat intr-un camion, iar scuterul pe care il conducea a luat foc.
Un scuterist a ARS DE VIU intr-un accident HORROR, in Constanta!
Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 12.15, la intersectia strazilor Alba Iulia cu Strada Verde.
 
"Barbatul aflat pe scuter a patruns in intersectie de pe Strada Verde fara sa se asigure si a fost izbit in plin de un camion care circula pe drumul cu prioritate. In urma impactului, scuterul intrat sub camion a luat foc, iar flacarile l-au cuprins imediat si pe conducatorul acestuia, care a decedat carbonizat", au precizat reprezentantii SPR Constanta.
 
La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Politiei si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, pompierii reusind sa stinga repede flacarile, dar pentru motociclist nu s-a mai putut face nimic.
 
Trupul barbatului urmeaza sa fie transportat la morga pentru necropsie. In urma accidentului, traficul in zona a fost blocat mai mult de o ora.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu