marime text:

Un sat intreg, implicat in bataia izbucnita din cauza unei femei!

Doi barbati au ajuns la spitalul judetean din Bacau cu rani serioase, dupa ce s-au incaierat pentru o femeie. Unul si-a chemat si prietenii in ajutor, astfel ca scandalul s-a intins in tot satul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce medicii le coseau celor doi amorezi ranile, politistii i-au strans pe ceilalti combatanti la post. Si incearca sa desluseasca itele incurcatei povesti de iubire.

Femeia pentru care se cearta tot satul are 28 de ani. Un barbat de 31 de ani, ros de gelozie, l-a atacat cu ranga pe altul de 38 de ani, care era in gratiile tinerei. Amorezul ranit si-a chemat in ajutor cativa prieteni care l-au razbunat. Au tabarat cu pumnii si picioarele pe barbatul gelos.

Cei doi barbati au ajuns la spital cu rani serioase. In timp ce preferatul fetei avea o rana serioasa la cap dupa ce a fost lovit cu ranga, celalalt combatant are capul umflat de la lovituri si un ochi inchis complet.

Politistii i-au audiat pe cei implicati in agresiune, dar se asteapta ca batausii principali sa se impace, caz in care nu-i pot sanctiona decat cu o amenda de 500 de lei, pentru tulburarea linistii publice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu