marime text:

Un roman mort, doi oameni DECAPITATI - atac brutal asupra misiunii ONU in Afganistan!

Ministerul de Externe a anuntat, vineri, ca, potrivit unor informatii preliminare, un roman s-ar putea afla printre victimele "atacului barbar" asupra biroului misiunii ONU de la Mazar-i-Sharif, din Afganistan.
Un roman mort, doi oameni DECAPITATI - atac brutal asupra misiunii ONU in Afganistan!
"Conform informatiilor preliminare, printre victimele atacului barbar de la Mazar-i-Sharif s-ar putea afla si un cetatean roman", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, Doris Mircea, director general de comunicare in MAE.
 
Ea a subliniat ca MAE este in contact permanent cu autoritatile din cadrul ONU.
 
"MAE condamna cu toata fermitatea actele de violenta si de intoleranta", a mai spus ea, adaugand totodata ca Ministerul isi exprima intreaga solidaritate cu membrii misiunii ONU din Afganistan.
 
Personal din Norvegia, Suedia si Romania se afla printre persoanele decedate vineri in atacul asupra biroului ONU din orasul afgan Mazar-i-Sharif, a anuntat o sursa neprecizata citata de Channel 4 News, in pagina electronica.
 
Cel putin opt membri ai personalului ONU din orasul Mazar-i-Sharif au fost ucisi in urma unui atac asupra biroului lor, comis de manifestanti care protestau fata de incendierea recenta a Coranului in Statele Unite.
 
Natiunile Unite au confirmat ca cel putin opt dintre angajatii ONU din Mazar-i-Sharif au fost ucisi de protestatarii care au atacat filiala ONU din acest oras afgan.
 
Lal Mohhammed Ahmadzai, purtatorul de cuvant al politiei locale, a anuntat ca "opt straini au fost ucisi si unul este ranit" dupa atacarea filialei ONU din Mazar-i-Sharif.
 
Seful Misiunii ONU in Afganistan, Staffan De Mistura, se indreapta spre orasul afgan pentru a se ocupa personal de aceasta situatie.
 
Potrivit corespondentului AFP la Mazar-I-Sharif, violentele continuau in jurul orei 18.30 (17.00 ora Romaniei) in oras, unde se auzeau tiruri de arme usoare si deflagratii, iar situatia era extrem de confuza.
 
Manifestatia a inceput in jurul orei 13.30 (12.30 ora Romaniei), dupa traditionala rugaciune de vineri, iar manifestantii au atacat sediul UNAMA in jurul orei 15.00, potrivit purtatorului de cuvant al politiei. Potrivit corespondentului AFP, la proteste au participat aproximativ 500 de persoane.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu