marime text:

Un roman INJUNGHIAT MORTAL intr-o parcare din Italia!

O disputa intre bande rivale s-a incheiat cu o tragedie in orasul Arezzo din Italia. Un roman de 35 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat intr-o parcare.
Un roman INJUNGHIAT MORTAL intr-o parcare din Italia!

La scurt timp dupa atac, un alt roman de 28 de ani a fost el agresat de indivizi inarmati cu cutite si bastoane, in aceeasi localitate.

Tanarul a fost operat, insa ramane in stare grava. Carabinierii cred ca este vorba despre o reglare de conturi intre bandele de romani si albanezi implicate in activitati ilegale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariupt- moarte pentru moarte (2010-12-20 12:08:08)
sa iesi la vanatoare de italieni in romania?asa aiurea, fara sa-ti fi facut oamenii nimic?nu pot sa fiu de acord cu asta,ai dreptate in celelalte afirmatii dar aici ai gresit.probabil ca acel roman nu era usa de biserica acolo,cine stie ce a facut (crima,talharie,viol,etc),nu cred ca il omorau degeaba...sunt zeci de mii de romani care muncesc cinstit in italia si nu li se intampla nimic.gandeste-te la asta!
raspunde »
moarte pentru moarte (2010-10-21 01:14:35)
ne-am saturat sa fim facuti tigani si sa fim batjocoriti de italieni sau unori chiar omorati!!! haide-ti fratilor sa iesim si noi la vanatoare de italieni in romania, normal ca oricine face ce vrea cu noi pentru ca nimeni nu face nimica, suntem un neam de mincinosi si fricosi care nu face nimica! guvernul isi bate joc de noi, vestu isi bate joc de noi, noi ne batem joc de noi, suntem o tara de nimica daca continuam asa, nu este tarziu sa ne luptam pentru ce ne apartine!!! fi mandru ca esti roman!
raspunde »