marime text:

Un roman condamnat pentru trafic de droguri a ars de viu intr-o inchisoare din Argentina

"Mi-au ucis copilul!" Este strigatul unei mame din judetul Iasi, care a aflat ca baiatul ei in varsta de 26 de ani a sfarsit intr-o inchisoare din Argentina. Tanarul era inchis acolo pentru trafic de droguri si, dupa cum spun parintii, urma sa fie eliberat in zilele urmatoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare insa ca in celula lui a izbucnit un incendiu si cand a fost dus la spital, avea tot corpul acoperit de arsuri si a mai rezistat doar cateva zile.

Cerul parca a cazut peste parintii tanarului de 26 de ani, cand au primit un telefon de la Ambasada Romaniei in Argentina, prin care erau anuntati ca fiul lor, Radu, a murit. Dupa ani de zile de cand nu s-au mai vazut, il asteptau acasa si chiar se pregateau sa il ajute sa-si cumpere un bilet de avion.

Se pare ca salteaua s-a aprins ca din senin, iar in cateva secunde, valvataia a cuprins totul in jur. Barbatul ar fi strigat dupa ajutor, insa pana cand au ajuns gardienii, flacarile ii cuprinsesera deja trupul. Cu arsuri pe 80% din corp a fost dus la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Politia locala a inceput o ancheta, dar parintii se tem ca nu vor afla niciodata adevarul. Oamenii nu cred in varianta unui accident si sunt convinsi ca fiul lor a fost de fapt ucis de vreunul dintre traficantii de droguri care a vrut sa-l reduca la tacere.

Radu Pintilie a ajuns dupa gratii in 2007, la cateva luni dupa ce fratele sau a fost inchis, de data aceasta in Brazilia, tot pentru trafic de droguri. Parintii sunt convinsi ca baiatul lor a fost incarcerat pe nedrept si doar pentru ca aflase amanunte din interiorul afacerii.

In timp ce politia argentiniana incearca sa  stabileasca imprejurarile in care a murit tanarul, parintii lui se chinuie sa faca rost de 10.000 de euro, banii necesari pentru a aduce acasa trupul neinsufletit al fiului lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu