marime text:

Un roman a santajat un om de afaceri din SUA, dupa ce i-a spart contul de mail!

Cu o imaginatie bogata si o dorinta sa faca bani, navigand pe internet, un tanar din Tecuci a trecut acum de la tastatura, direct in spatele gratiilor. L-a santajat pe un om de afaceri american, pe care l-a amenintat ca va face publice niste fotografii intime pe care le-a obtinut dupa ce i-a "spart" adresa de mail.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce a pus mana pe imaginile compromitatoare, dar si cateva mesaje private ale omului de afaceri, tanarul a inceput sa ii trimita mailuri in care il ameninta ca le va posta pe un site extrem de popular, dar si ca le va trimite tuturor persoanelor din lista de contacte a cetateanului american. A cerut in schimbul "discretiei"  sale 4.000 de dolari.

De teama ca isi va periclita atat imaginea, cat si afacerea, omul a trimis la Tecuci mai bine de jumatate din suma. Dar a avut grija sa le spuna si agentilor FBI, care i-au anuntat la randul lor pe colegii romani. Anchetatorii l-au prins pe tanar in flagrant in timp ce incasa o parte din bani.

Judecatorii au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu