marime text:

Un recidivist bolnav de raie s-a spazurat in arestul Politiei Brasov!

Un tanar de 19 ani, recidivist, s-a spanzurat cu un cearceaf, joi, in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, dupa ce Tribunalul Brasov decisese arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile, pentru o talharie comisa in urma cu o luna.
Un recidivist bolnav de raie s-a spazurat in arestul Politiei Brasov!

Judecatorii au decis, miercuri, arestarea preventiva a tanarului, petnru 29 de zile, pentru infractiunea de talharie, iar joi s-a judecat recursul acestuia, la Tribunalul Brasov, judecatorii mentinand prima sentinta.

Tanarul, Paul Coscodar, a fost incarcerat, miercuri, in arestul IPJ Brasov, unde, din cauza ca avea o boala contagioasa, scabie, fusese cazat singur intr-o celula, conform prevederilor legale, pentru a urma tratamentul medical prescris.

"In cursul zilei de azi (joi - n.r.) a fost scos din arest si dus la Tribunalul Brasov, unde s-a judecat recursul la decizia magistratilor de arestare preventiva, iar la ora 14.30 a fost reintrodus in arest. La ora 15.55, unul dintre politistii arestului a intrat in camera respectiva si a descoperit cadavrul tanarului, spanzurat de teava draperiei care desparte camera de grupul sanitar“, a spus comisar-sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Tanarul a rupt coada de la cana metalica primita la incarcerare si cu aceasta a taiat cearceaful de pe pat, din care si-a improvizat un lat si s-a spanzurat de teava draperiei.

Conducerea Politiei Judetene Brasov a dispus declansarea cercetarii disciplinare in cazul sefului arestului, precum si a politistilor din subordinea sa, care erau de serviciu in timpul producerii incidentului.

Paul Coscodar, impreuna cu un adolescent de 16 ani, a fost retinut de politistii Biroului Investigatii Criminale Brasov, marti seara, cei doi fiind suspectati in cazul talharirii unei femei, pe strada. In urma extinderii cercetarilor s-a stabilit ca cei doi tineri sunt suspecti si in cazul a doua furturi de scutere, din fata a doua blocuri din municipiile Brasov si Codlea. Scuterele respective au fost vandute apoi de catre cei doi tineri cu suma de 100 de euro.

Doar Coscodar a fost incarcerat, minorul fiind cercetat in libertate.

Paul Coscodar, originar din localitatea Dumbravita, era recidivist, primind prima condamnare in anul 2007. El a comis ulterior diverse infractiuni de furt si talharie, iar in 2010 a fost condamnat la doi ani de inchisoare. El a fost eliberat conditionat, in luna februarie 2011 si mai avea un rest de pedeapsa de 138 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu