marime text:

Un pompier si-a luat concediu medical si s-a apucat de contrabanda cu tigari

Un plutonier al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Covasna, care era in concediu medical, s-a gandit ca n-ar fi rau sa mai faca ceva bani pe langa cei primiti de la stat. Si s-a apucat de trafic cu tigari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii Directiei Generale Anticoruptie l-au prins vanzand tigarete netimbrate din Ucraina.

Pompierul, in varsta de 36 de ani, primea tigarile din Ucraina printr-o firma de curierat rapid, ambalate in cutii de banane. Le dosea apoi intr-un spatiu comercial pe care il avea inchiriat intr-o piata din Sfantu Gheorghe, loc in care nu il verifica nimeni.

Avea si doi complici, oameni care se ocupau cu vanzarea tigarilor direct catre clienti. La perchezitii s-au gasit cantitati importante de tigari, iar anchetatorii banuiesc ca lantul infractional este mai lung, asa ca au extins cercetarile.

Este interesant de vazut si cum a reusit plutonierul sa stea in concediu medical timp de 8 luni, in conditiile in care a fost apt sa aiba o activitate destul de intensa.

Prejudiciul cauzat de aceasta retea a ajuns la 67.000 de lei. Plutonierul a fost suspendat din functie si este cercetat in libertate pentru evaziune fiscala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu