marime text:

Un politist valcean a murit dupa ce s-a oprit cu motocicleta cu tot intr-un stalp!

Un ofiter de politie de 24 de ani, din cadrul Biroului de Prevenire a Criminalitatii din cadrul Politiei Judetene Valcea, a murit, miercuri seara, pe DN 7 Ramnicu Valcea - Pitesti, in satul argesean Varzaru, dupa ce motocicleta pe care o conducea a derapat si a intrat intr-un stalp metalic.
Un politist valcean a murit dupa ce s-a oprit cu motocicleta cu tot intr-un stalp!
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arges, din primele cercetari a reiesit ca politistul se afla in timpul liber in momentul producerii accidentului.
 
Seful Politiei Rutiere Arges, comisar Marian Badea, a declarat ca tanarul se afla impreuna cu doi prieteni, cu motiocicletele. Acestia se plimbau pe traseul Ramnicu Valcea - Dedulesti si retur.
 
Pe drumul de intoarcere, in satul Varzaru, intr-o curba la stanga, motocicleta politistului a derapat, iar apoi a lovit un stalp metalic pe care era fixat indicatorul "curba periculoasa".
 
In urma impactului, victima a ramas langa stalp, care s-a rupt in urma loviturii, in timp ce motocicleta a mai mers 20 de metri, oprindu-se intr-un gard.
 
Potrivit sursei citate, din primele date a rezultat ca tanarul avea permis de motociclete categoria A, de patru ani.
La fata locului a venit un echipaj al Serviciului de Ambulanta Arges, care a constatat decesul politistului, corpul acestuia fiind transportat la morga pentru necropsie.
 
Tanarul lucra de la inceputul anului in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Valcea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu