marime text:

Filmul unor crime de GROAZA - Politistul care si-a executat parintii si s-a impuscat, pentru o idila de 6 luni

Film de groaza, cu un tanar agent de politie din Oradea in rolul criminalului. Innebunit ca parintii nu-i accepta relatia cu o femeie casatorita, a decis sa ii execute.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu pistolul de la munca, barbatul de 33 de ani si-a impuscat mai intai parintele, aflat la serviciu, si apoi mama. Cateva minute mai tarziu s-a oprit in fata casei iubitei sale si a vrut sa se sinucida cu aceeasi arma. Medicii anunta ca este in moarte cerebrala.

Politistul Gabriel Venter porneste furibund in cursa mortii in jurul orei 22.00. Cu imaginea iubitei in minte, o femeie de 30 de ani, casatorita si cu un copil de 12 ani, decide sa isi omoare parintii.

De sase luni traia impartit intre familie, care nu era de acord cu idila, si cea pe care o adora. Pana aici, a decis.

Cu pistolul de la munca a mers mai intai la firma unde tatal sau lucra ca agent de paza. Fara ezitare, si-a impuscat parintele. Bietul om, de 58 de ani, s-a prabusit fara viata. O colega a auzit ceva.

Fiul criminal si-a vazut de plan. 20 de minute mai tarziu indrepta arma catre mama sa, pe care o executa cu mai multe gloante.

Isi suna apoi sora si ii spune ca ar vrea sa o vada, pentru ca are probleme. Urma sa se vada cu ea acasa. Cateva minute mai tarziu ii trimite insa un mesaj pe telefon in care ii marturiseste doar atat "imi pare rau pentru ce-am facut".

Urmatoarea si ultima sa destinatie: blocul iubitei. Ii telefoneaza, ii spune de crime si ii cere sa coboare.Inspaimanata, femeia refuza. Agentul de politie se impusca in masina. Chiar rivalul sau, sotul iubitei, ajunge primul langa autoturism.  

La 33 de ani, individul care locuia cu parintii si sora era vazut ca un personaj retras. Pana la aceasta mare iubire, n-ar fi avut relatii.
 
Isi traia povestea vietii, doar ca ai lui nu au acceptat sub nicio forma relatia. Era gata de orice pentru iubita: ca s-o castige l-a infruntat chiar si pe sotul ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu