marime text:

Un politist pe motocicleta, implicat intr-un accident violent. Risca sa nu-si mai poata face niciodata meseria

Un politist de la serviciul din Braila, detasat la Constanta pe perioada estivala, risca sa nu-si mai poata face niciodata meseria, dupa ce a fost grav ranit intr-un accident rutier. Agentul ajuta la fluidizarea traficului spre Capitala, la sfarsitul unui weekend aglomerat pe litoral.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pornise pe motocicleta in urmarirea unui vehicul si a intrat pe contrasens, izbindu-se cu putere de o masina ce mergea regulamentar.

Accidentul s-a petrecut putin dupa ora 19.00, nu departe de iesirea din Constanta. Martorii spun ca agentul in varsta de 30 de ani pornise in urmarirea unui vehicul, care nu a vrut sa opreasca la semnal. Motociclistul a accelerat puternic si a patruns pe contrasens. O masina al carui sofer nu a mai avut timp sa il evite l-a lovit in plin.

Impactul a fost foarte dur, iar politistul a fost aruncat de pe motocicleta la cativa metri distanta. A vut mare noroc ca o ambulanta era in zona si a ajuns la locului accidentului in mai putin de 5 minute.
 
Din cauza accidentului, traficul pe drumul care leaga Constanta de Bucuresti a fost blocat mai bine de o ora.

Agentul de la circulatie purta echipament special si era protejat de casca, insa impactul a fost atat de puternic, incat a suferit leziuni interne care i-au provocat o hemoragie grava. Colegii lui spun ca soferul care l-a lovit nu este vinovat, insa doar la finalul anchetei vor fi cunoscute imprejurarile exacte in care a avut loc coliziunea.

Politistii au demarat o ancheta si pentru a-l gasi pe soferul pe care il urmarea agentul. El va trebui sa dea explicatii pentru faptul ca nu a oprit la semnal.

Tanarul de la Circulatie a ramas internat in spitalul judetean din Constanta in stare grava, dar stabila.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu